Mode, accessoires og kreative projekter går unægtelig hånd i hånd. Har du værktøjskassen fuld af perler, stofrester, nål og tråd eller blot hovedet fuld af gode idéer, er der med andre ord rig mulighed for at få weekenden til at gå med et par kreative projekter, som forener dine to hobbyer – DIY og mode! Vi har samlet 3 gode idéer til kreative projekter inden for mode og accessoires længere nede på siden.  

Om du er til modetøj og strik eller foretrækker smykker og pyntede tasker, vil du med garanti kunne finde et kreativt projekt frem fra gemmerne efter at have læst med her. For genbrug bliver nemlig hurtigt til guld og lækker mode, når du først kaster dig ud i par kreative projekter. Saml dine bedste venner eller familie om et hyggeligt DIY-projekt. Vi har fundet 3 kreative projekter, som modebevidste børn og voksne vil elske!

Gør genbrug til guld

Har du også en gammel kjole eller et par hullede bukser liggende i skabet, som du ikke bruger længere? Så er det på tide, at du finder din gode samvittighed og de gamle klæder frem fra gemmerne.

For en lang kjole kan hurtigt gøres til en flot T-shirt med frynser og et par hullede jeans til et par smarte shorts, der passer perfekt til sommerdage på stranden. Og det for ingen penge og med god smag i munden!

Er du god til at tegne, kan du også vælge at finde din rygsæk eller håndtaske frem og dekorere den med fine mønstre. Tegn og mal i et flot og unikt design, og sy evt. lidt perler, pailletter eller lignende på din fine kreation. Inden du ved af det, har du unikke accessoires for næsten ingen penge!

Lav din egne smykker og accessories

Der er noget helt særligt ved smykker, du selv har lavet. Er du vild med mode og accessoires, er det derfor oplagt, at du finder din gamle perlekasse, nål og tråd frem.

Eller hvad med at klippe din gamle T-shirt i lange strimler for derefter at kunne flette den til et flot bælte, et feminint armbånd i flotte farver eller et smart hårbånd?

Du kan også købe en hvid sweatshirt og forsøge at lave den til dig helt egen ved at tegne eller male på den eller lignende.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan din perler og gamle tøjrester kan gøres til unik mode!

Flotte collager til væggen 

Det kan være svært at gøre alle sine drømmekollektioner til virkelighed. Det betyder imidlertid ikke, at du skal holde dig fra at drømme stort og søge inspiration i dine yndlingsmagasiner.

Find papir, lim og et stort lærred frem, og klip til den store guldmedalje! Inden du ved af det, har du en fin collage fyldt med inspiration, mode og diverse stofstykker, som kan pynte på væggen.DIY-collagen er det perfekte projekt til ham eller hende, der elsker at lade sig inspirere af de seneste tendenser og vågne op til synet af smagfuld mode, farver og bling!