Dit soveværelse er det mest personlige rum i dit hjem. Det er det rum i dit hjem der er allermest dit. Så derfor er det selvfølgelig vigtigt at indrette det på en sjov og kreativ måde.

Du bruger trodsalt en del tid i dit soveværelse, så kedelig indretning bliver du nok hurtigt træt af at kigge på. Men hvordan indretter man det bedst på en kreativ måde? Er du løbet tør for ideer, kan du finde en masse gode forslag i nedenstående artikel.

Spice dit soveværelse op med noget sjovt sengetøj

Sengen er det mest dominerende møbel i soveværelset. Men sjove senge er ikke ligefrem noget der findes mange af.

Hvad vil en sjov seng overhovedet være? De udgaver man måske kan komme på, er højst sandsynligt så enten dødsens ukomfortable eller koster det samme som næsen på en jetjager. Så hvorfor er dette relevant?

Måske kan du ikke købe en sjov seng, men du kan gøre sengen sjov at se på, ved at købe sjovt sengetøj. Det findes der nemlig masser af, bare du kigger de rigtige steder.

Sjovt sengetøj kan også betyde mange ting. Er du kæmpe fan af en Tv-serie, bog serie, film el.lign., kunne du overveje at investere i noget nørdet sengetøj, der giver dig mulighed for at falde i søvn, krammet af det medie du elsker mest.

Du kan også gå en mere personlig rute, og i stedet lave dit eget sengetøj. Nøjagtig som der findes diverse hjemmesider der giver dig mulighed for at designe dine egne T-shirts og kopper, har du ofte også muligheden for at lave dit eget dyne- og pudebetræk.

Så hvorfor ikke bruge en eftermiddag på at designe en unik dyne med måske dit kæledyrs ansigt eller noget andet sjovt på? Det giver dig både et smil på læben hver gang du kommer ind på dit soveværelse, og er noget af en samtalestarter.

Gardiner – soveværelsets ekstra plakater

Når du tænker på gardiner tænker du måske ikke ligefrem at det er den sjoveste del af et soveværelse. Det er da mest bare noget vi har hængende for at holde solen ude, er det ikke?

Og jo, selvfølgelig hænger vi gardiner op af praktiske årsager. Der er trods alt nogle mennesker derude der slet ikke kan sove medmindre det er fuldstændig mørkt, og så er det altid rart at kunne trække for når vi skifter tøj.

Men hvorfor kan gardiner ikke både have et praktisk og et æstetetisk formål? Der findes lækre billige gardiner derude, der også har sjove mønstre eller seje print, der virkelig vil kunne pifte dit soveværelse op, på en kreativ og anderledes måde.

Har du børn kan du købe hvide gardiner, tekstilmaling og lade dem gå kreativt amok på gardinerne. Så hver gang du skal trække fra om morgenen, vil du blive mødt af dine børns mesterværk, og det vil være det sidste du ser inden du kravler i seng om aftenen.

Det behøves ikke at være det helt vilde der skal til, for at gøre dit soveværelse både sjovt og unikt.