Mangler din virksomhed effektiv branding? Måske er det klistermærker med logo, du mangler. Hvis du tilmed mangler et logo til din virksomhed, kan du designe det og få det leveret på klistermærker.

Klistermærker er en god måde at udbrede dit brand på. Med klistermærker med logo, kan du pynte alverdens ting med din virksomheds eller andet logo.

Design dit eget logo

Du kan helt selv designe det logo, som du får trykt på dine klistermærker. Det er selvfølgelig ikke uden betydning, hvordan dit logo ser ud. Det skal se professionelt ud og udtrykke det, din virksomhed står for.

Uanset om du har et rengøringsfirma, en café eller en boghandel, skal dit firma være indbydende. Hvis dit klistermærke ikke er godt, kan du lige så godt lade være med at producere dem. Tænk derfor over, hvilke signaler dit logo sender, før du får det trykt på en masse klistermærker.

Klistermærker i god kvalitet

Klistermærkerne er i så god kvalitet, at de kan holde til vind og vejr. Klistermærkerne er trykt i bøjeligt vinyl, som holder længe. Det betyder, at der er få begrænsninger for, hvad dine klistermærker kan klistres på. Du kan altså pynte alt fra din computer til din bil.

Hvis du ofte sidder offentlige steder med din computer, er det god reklame at have et klistermærke, som de fleste lægger mærke til. Det samme gælder naturligvis din bil, som formodentlig også kommer vidt omkring. Det er god reklame.

Del ud af dine klistermærker

Hvis dine klistermærker skal bruges til at udbrede dit eget brand, kan du passende bestille så mange, at du kan dele ud af dem. Det er en nem måde at udbrede din virksomhed og dens navn.

Hvis dine venner og familie i store dele af Danmark også har dit klistermærke på deres biler, giver det sig selv, at det er en fin og effektiv reklame. Det er selvfølgelig en klar fordel at have et logo, der ser smart ud. Hvis du har et flot logo, er der flere af dine bekendte, der vil hjælpe med at brande din virksomhed.

Design dit logo på klistermærker, der egner sig til tekstil

Du kan også bestille klistermærker, der egner sig godt til at sætte på tekstil. Med sådanne klistermærker kan du pynte med dit logo på alt fra dine egne t-shirts til dit nyfødte barns flotte slyngevugge. Hvis du har en slyngevugge, som du ofte tager med på udflugter, kan det være fornuftigt at personliggøre den med et logo.

Du behøver dog ikke have en virksomhed med et logo, for at kunne bestille disse klistermærker. Du kan også bruge klistermærkerne som navneskilte. Det er fornuftigt at sætte navneskilte med kontaktoplysninger på dine børns ting, så der ikke er noget der bliver væk i vuggestue, børnehave eller skole.