Kan dine børn godt lide at være kreative? Man kan aldrig blive for gammel til at være kreativ. Der er mange måder at være kreativ på, da det handler om hvad man godt kan lide at nørkle med.

Nogen kan godt lide at strikke, hækle og sy imens andre godt kan lide at lege med perler. Man kan være kreativ med perler på flere måder. Der kan bl.a. laves smykker samtidig med, at man kan lave diverse former for perleplader.

Mange finder ro ved at være kreativ, så prøv eventuelt at lave perler sammen med børnene, så i kan lave noget sjovt sammen.

Børn elsker perler:

Ifølge statistikker er der mange børn som kan lide at lege med perler. Nogen børn er gode til at koncentrere sig om det, så de kan sidde med det i flere timer.

I daginstitutionerne bliver børnehavebørnene også introduceret for perler, så de bl.a. kan lave perleplader til deres forældre i fødselsdagsgave og julegave.

Der kan gå mange timer med perler, da der findes så mange forskellige slags perleplader at vælge imellem.

Man kan vælge motiver eller plader, hvor man udelukkende skal lave sit eget mønster. Det er kun fantasien der sætter grænser. På hjemmesiden

https://tiva.dk/hama-midi-perler/ kan du se hvilke slags perler, der kan købes på markedet.

Mange slags perler på markedet:

Der findes både store og små perler således, at de helt små i familien også kan være med til at lege med perler.

Perler kan fås i alverdens farver således, at man kan lave en perleplade, som ingen andre kan. Til nogle perlesæt medfølger der skabeloner, så man kan se efter diverse motiver og mønstre.

Man kan også lade fantasien bestemme, så du selv vælger hvordan en form med en hund f.eks. skal se ud.

Gør perlepladerne helt færdige:

Når perlepladerne er færdige, skal de stryges et øjeblik før man f.eks. kan hænge perlepladen op.

Man skal lægge et stykke bagepapir imellem strygejern og perler således, at perlerne ikke smelter og sætter sig fast på strygejernet. Man kan købe forskellige bøtter at opbevare de mange perler i.

Det er nemlig muligt at købe små enkelte poser med perler, hvis man f.eks. mangler en bestemt farve.

Det anbefales, at man lægger perlerne i en lille skål når små børn sidder med det. På denne måde er der en mindre chance for at børnene taber perlerne fra bøtten.

Sammenlign priser:

Det kan være en god ide at sammenligne priserne på perler på internettet. På denne måde kan du finde det sted, hvor de sælges billigst. Det er meget individuelt hvilken slags hjemmeside den enkelte familie vælger.

pixo.dk kan du blive inspireret til hvilke slags perler du skal købe næste gang. Du kan være heldig at finde gode tilbud på perler, da nogle perletyper ofte er dyre at købe.