Sommerferiesæsonen er over os. Det betyder for manges vedkommende, at det inden længe er blevet tid til at rejse ud i verden. Måske skal du sydpå og nyde varmere himmelstrøg og lækre sandstrande, eller måske skal du til et spændende nyt land og få nye kulturelle oplevelser.

Uanset hvad er ferien ikke lig med, at kreativiteten skal pakkes væk. Der er stadig masser af plads til at dyrke din kreative sans, selvom du er på ferie.

Tag masser af fotografier og gem dine minder

Måske gør du allerede dette, uden at tænke nærmere over, at det faktisk er et udtryk for din kreativitet. Men når først du er begyndt at tænke på det at tage fotografier på din ferie som noget kreativt, vil det med stor sandsynlighed også ændre på måden, du tager billederne på.

Feriebilleder er nemlig altid gode og sjove at have, så man har noget at se tilbage på, når man mindes sine rejser engang i fremtiden, men det er trods alt sjovere at se på billeder, hvor man har haft øje for detaljen.

Medbring skitseblokken

En anden kreativ ting, der er nem at medbringe på rejsen er skitseblokken. Skal du eksempelvis på en afslappende charterferie, kan du med garanti finde masser af plads og tid til at dyrke din kreativitet.

Faktisk vil man ofte opleve, at ens kreativitet blomster i nye omgivelser, og når der oven i købet er masser af tid til at fordybe sig og blive inspireret, kan man få nogle rigtig gode resultater.

En tur sydpå: Få plads til det hele i kufferten

Skal du eksempelvis rejse sydpå, kan det meget vel være, at din rejse foregår via fly. Det er på mange måder nemmere at flyve på ferie, end det er eksempelvis at køre i bil, og du når også din destination væsentligt hurtigere.

Men ulempen ved at vælge en flyrejse frem for eksempelvis en bilferie er de begrænsninger, der gør sig gældende, hvad angår kuffertens vægt. Uanset hvilket flyselskab, man vælger, vil man opleve, at der er en begrænsning på, hvor meget bagage man må have med.

Så hvordan får du dit kreative grej med, uden at gå på kompromis med resten af din oppakning? Svaret er en letvægtskuffert.

Måske er det ikke noget, du umiddelbart har tænkt over, men vægten på selve kufferten – det vil sige inden din bagage er fyldt i den – har faktisk meget at skulle have sagt, når det kommer til, hvor meget du kan tage med dig på ferie.

Der er nemlig temmelig stor forskel på, hvor meget kufferter vejer i sig selv. Letvægtskufferter er skabt særligt med øje for at minimere vægten så meget som muligt uden at gå på kompromis med kuffertens funktioner.

Vælg eksempelvis en let kuffert fra EPIC, så du får plads til dit kreative grej, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Kufferterne er lavet af kvalitetsmaterialer med øje for at minimere vægten og er et rigtig godt køb, der kan holde længe.