Du kan lave en stor begivenhed i haven, hvor du inviterer vennerne over. Det kræver bare, at I har det rette udstyr til at gøre haven til et bedre sted.

Det er ofte en god ide at gøre ting i fællesskab med andre. Så er det lige meget, om der er tale om fodboldarrangement, shopping med veninderne, en tur i fitness eller lignende. Det samme gør sig gældende, hvis du vil lave din have om. Hvis du gerne vil vide mere om, hvor du kan finde gode ting til haven, skal du klikke her. Det er også muligt at finde ting til haven andre steder.

Derfor skal I gøre det til et socialt arrangement at gøre haven flottere

Der er mange grunde til, at det er en god ide, at I vælger at lave om på haven i fællesskab. Det sikrer, at I formår at have det sjovt sammen. Det kan hurtigt godt blive lidt langtrukkent, når I vælger at være alene om at gøre ting, der skal gøre jeres have flottere. Men hvis I inviterer folk over til eksempelvis grill, haverenovering og øl og sodavand, så kan det kun blive en stor dag. Forhåbentlig også med godt vejr. Det er altid prikken over i’et, når vejret er godt, og man hygger i fællesskab.

Sjovere i fællesskab

Det er altid sjovere at gøre ting, når man er fælles om dem. Der vil være masser af tid til hygge, spas og et godt grin. Det gode vejr bidrager til, at stemningen bliver bedre og mere livlig. Det er bare at bede til, at vejrguderne er gavmilde. Det er også meget nemmere at tiltrække folk til sin ”gør det selv i haven”-dag, hvis vejret er godt. Det er de færreste, der gider at ordne haven, hvis det hagler eller står ned i lårfede stænger.  

Det går meget hurtigere

Det går meget hurtigere, hvis I vælger at være fælles om at gøre haven flottere. Det er uden tvivl en god måde at sikre, at I kommer til at opnå resultater, hvis I er fælles om det. Det behøver ikke at tage særlig lang tid, og der kommer en masse hygge og godt humør ud af det.

Hvis du kun vælger at gøre haven flottere alene eller i selskab med din partner, tager det lang tid. Meget lang tid. Og det er ikke noget, der er lige så spændende, som hvis du er fælles om at gøre haven pæn i fællesskab med dine venner og familie.

Tiden flyver afsted, når I er flere om at gøre haven flot. Det er en stor succes hver gang, fordi du blander det sociale med at være fysisk aktiv. Det betyder, at der kommer til at opstå et stærkt bånd og fællesskab, mens I gør haven flot.

Det vil skabe rammen om et godt arbejdsmiljø, fordi I ikke behøver at stresse. Det er først og fremmest et socialt arrangement. Dernæst er det et arbejdsarrangement med fokus på havens ydre, der skal gøres endnu pænere.