Opbevaringsløsninger behøver hverken at være kedelige eller ensformige. Og selvom opbevarings- og skabsplads er en nødvendighed, så behøves den ikke at være uæstetisk – tværtimod. I dagens artikel præsenterer vi dig for den danske virksomhed RackBuddy og deres unikke The Walk-In Collection. The Walk-In Collection er en serie af skræddersyede garderobeløsninger og stativer, som du frit kan tilpasse og kombinere, som det passer dig.

Læs med i afsnittene nedenfor eller smut ind på Rackbuddys hjemmeside og lad dig inspirere af de mange muligheder.

Gør drømmen om et skræddersyet walk-in skab til virkelighed

Følger du bare lidt med i bolig- og livsstilsprogrammer, så løber din mund med garanti i vand ved tanken om et moderne walk-in skab derhjemme. Et walk-in skab er en fantastisk måde at organisere din garderobe på og får dit tøj til at fremstå på en praktisk, indbydende og eksklusiv måde. Et walk-in skab er imidlertid også et dekorativt element i indretningen.

Uanset om du har tre eller tredive par sko, er på udkig efter luxuriøs opbevaringsplads til slips, skjorter og bukser eller til dine aftenkjoler, så kan du med The Walk-In Collection skabe et skræddersyet walk-in skab med plads til alt dit tøj og dine accessories. Det er både let og sjovt at kombinere de forskellige reolsystemer og hylder med hinanden. Og med stativer af vandrør og andre elementer efter mål, du kan få udnyttet hvert et hjørne i dit rum kreativt.

Sådan kommer du igang med dit personlige walk-in skab

Skab et overblik over dit unikke rum og dine ønsker, så du ved, hvad du har at gøre godt med, og hvor du gerne vil nå hen. Mål dine vægge op, både på langs og i højden, og er der skæve hjørner, udhæng eller lignende, så er det også vigtigt at notere dette. Når du har skabt et overblik over dit rum og de ting, du gerne vil have plads til, starter den sjove del… 

Nu skal du på shopping!

Reolsystemer med vandrør, hylder og alt, hvad hjertet begærer

I The Walk-In-Collection har du valget mellem en lang række unikke reolsystemer i en, to eller tre rækker. Et reolsystem kan bestå af alt lige fra et enkelt tøjstativ af vandrør i jern eller galvaniseret stål og hen til kombinationen af rustikke vandrør og varme træhylder.

Træhylderne er perfekte til at præsentere sko og accessories på den indbydende og overskuelig måde, mens de forskellige tøjstativer skaber en herlig rustik ramme omkring skjorter, kjoler og andet tøj. Sidst men ikke mindst er der også dedikerede bukseholdere.

Du har med andre ord alle de byggeklodser, du måtte ønske til at skabe et skræddersyet walk-in skab, der passer til netop dine ønsker, dit rum og dit behov.

Et unikt garderobe-koncept til unikke indretnings-ønsker

The Walk-In Collection er et helt unikt koncept med rigtig mange kreative muligheder. De rustikke reolsystemer og elementer passer perfekt til en nordisk stil i indretningen og virker eksklusiv, rå og industrielle på samme tid. Vi ønsker god fornøjelse og sjove, kreative timer med RackBuddys unikke kollektion af unikke, funktionelle og æstetiske skabselementer.