Har du en grafiker gemt i dig og en blank væg i soveværelset eller entréen, der savner lidt kunst? Så har du rig mulighed for at give dine kreative idéer og poetiske tanker et nyt liv på en flot, hjemmelavet DIY-plakat med billeder og tekst. Lad fantasien få frit løb, og læs med her, hvor vi kommer med vores bud på, hvordan du kommer i mål med dine kreative plakater. En hjemmelavet plakat kan i øvrigt også være en flot studentergave.

Der findes ikke noget som en væg med personlige plakater, der kan få dig ud af sengen eller døren med et smil på læben eller tænke ud af boksen på kontoret. Med DIY-plakater på væggen får du ikke alene flot kunst for næsten ingen penge – du får også stof til eftertanke og helt unik udsmykning, samtidig med, at du også giver dine gæster et smil på læben og stof til eftertanke.

Lav dine egne DIY-plakater med billeder og tekst

Er du træt af at have de samme plakater som dine venner og kollegaer hængende på væggen? Så lav i stedet dine egne DIY-plakater, hvor du er kunstneren bag det kreative design, de personlige billeder og kloge eller sjove ord.

Nu tænker du måske: Men hvordan kan jeg få printet mine billeder og plakater i et format, der passer til min væg? Det kan du på flere forskellige måder!

Er du vild med at designe, redigere og tilføje filtre til dine personlige billeder og yndlingscitater, kan du tage et kig her, hvor du kan få printet dine kreative plakater på fotopapir af højkvalitet. Vælg mellem blanke og matte overflader og mellem rektangulære og kvadratiske formater, og få dine plakater sendt direkte til din adresse. Aldrig har det været lettere at lave og printe dine egne DIY-plakater!

Foretrækker du at klippe og klistre, lave kollager og skrive sirlige citater i hånden, slipper du for at vente på, at plakaten bliver sendt med posten. Står du og mangler idéer til, hvordan og hvad du kan klippe og dekorere din plakat med, kan du blive inspireret af projekterne, du finder her!

Tag dine børn eller bedste venner med i projektet, og se, hvordan timerne flyver af sted, når I først begynder på jeres lav-selv-plakater med ord og personlige billeder! At være kreativ sammen er superhyggeligt.

Citater, der egner sig godt til kreative plakater

Om du savner lidt pynt på væggen til soveværelset og stuen eller er gået i gang med en personlig gave til en, du holder af, er det oplagt at finde et citat, der passer perfekt til dit humør, din personlighed eller til den person, du vil give den hjemmelavede plakat til.

Et par fine ord til din DIY-plakat med tekst kunne f.eks. være et sjovt kærlighedscitat a la: Et kys er det bedste bevis på, at to hoveder er bedre end et.

Eller hvad med at lade dig inspirere af et skarpt citat fra Albert Einstein, når du pludselig går i stå på arbejdet og har brug for at genfinde koncentrationen?

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det vigtigt, at du finder et rammende citat til den lav-selv-plakat, som du vil give i gave. Hvad end du er i gang med at designe og lave en kreativ plakat til din kæreste, mor, bedste ven eller en helt fjerde, kan du med garanti finde et citat, der passer perfekt til jeres forhold og den fine anledning lige her!

Tænd for din computer, og design din kreative DIY-plakat med tekst, inden du sender den til print, eller find dine bedste tuscher og farvet papir frem, og kast dig ud i sirlige skrifttyper eller blokbogstaver. De fine citater vil med garanti pynte flot på væggen derhjemme såvel som på kontoret!

Giv en hjemmelavet plakat i gave

Er du blevet inviteret til fødselsdag, bryllup eller en helt tredje anledning? Så har du rig mulighed for at overraske den kære fødselar, det forelskede par eller en helt tredje heldig modtager med en flot og kreativ gave – en DIY-plakat med billeder og tekst!

Find alle jeres bedste minder frem, print dem, eller saml dem i en mappe på din computer. Det kan være alt fra billeder fra fester og ferier, skærmbilleder af sjove eller romantiske samtaler, I har haft, citater, der passer perfekt til den heldige modtager og jeres forhold eller noget helt fjerde.

Arrangér billederne og de mange fine ord på en måde, som du ved, han eller hun vil synes om. Tilføj et par lækre effekter, glimmer eller lignende i farver, der passer til indretningen i personens hjem, og indram den kreative plakat i en fin ramme.

Den heldige modtager – din kæreste, mor, ven eller veninde – vil med garanti elske din unikke lav-selv-plakat med ord og billeder! Har du svært ved at lave din egen, kreative plakat? Så kan du helt sikkert finde en sjov plakat lige her!

Find ideer til flere hjemmelavede gaver lige her.