Hold styr på dine planer, fødselsdage og helligdage med en fin lav selv kalender med billeder. Find de bedste billeder af dig selv, din familie og bedste venner og design en unik kalender, som du kan have hængende på væggen, stående på skrivebordet eller give i gave til en, du holder af. Læs med her, hvor vi giver vores bud på, hvordan du bedst kommer i mål med din lav selv kalender! 

Er du på jagt efter en personlig julegave til dine bedsteforældre, eller har du brug for en kalender, som passer perfekt til kontoret, køkkenet og dine mange planer? Så er det oplagt, at du kaster dig ud i et DIY-projekt, som med garanti vil vække glæde blandt familie og venner – en lav selv kalender med billeder! Her på siden guider vi dig fra A til Z, så du kan være sikker på at få succes med din DIY-kalender med billeder.

Lav din egen kalender med billeder

Lav selv kalenderen med billeder er genial, når du savner personlig og praktisk pynt til væggen, skænken eller bordet derhjemme. Den personlige kalender giver dig nemlig mulighed for at holde styr på dine planer, fødselsdage og helligdage til synet af alle dine yndlingsbilleder.

Der er frit valg på alle hylder, når du først har besluttet dig for at designe en lav selv kalender på nettet. Det er med andre ord dig, der bestemmer formatet, designet, billederne og teksten til din kalender.

Inden du finder dine personlige yndlingsbilleder frem fra gemmerne og beslutter dig for, hvilke billeder der skal pynte på dette års kalender, kan det imidlertid være en god idé at overveje, hvilket design du foretrækker, og hvordan du plejer at notere planer, fødselsdage og så videre i din kalender.

Vil du gerne lave en personlig og praktisk kalender fyldt med billeder, gode minder og folk, du holder af? Så bør du tage et kig her!

Unik kalender i flere formater

Det kan være svært at se skoven for bare træer, når du først begynder at designe din unikke fotokalder. For hvilke billeder skal pynte på den fine fotokalender, og hvilken type kalender er du egentlig på udkig efter?

Når du først har besluttet dig for at lave en personlig fotokalender, skal du overveje, om du foretrækker en kalender med en masse sjove billeder og fantastiske minder, eller om du har mere brug for god plads til at notere planer og særlige mærkedage i din kalender.

Er du på udkig efter pynt til væggen, er det oplagt at gå efter en vægkalender, hvor der er plads til et hav af gode billeder og personlige citater. Eller hvad med en flot bordkalender, du kan have stående på en hylde i stuen eller på sengebordet i soveværelset?

Foretrækker du en praktisk kalender, som du kan have liggende i tasken og have med på studiet eller arbejdet, er lav selv kalenderbogen med billeder et hit! Der findes næppe nogen bedre måde at notere møder, lektier og planer på!

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan din lav selv kalender skal se ud, og hvad den skal bruges til, når du først kaster dig over det personlige og kreative projekt på nettet! Find inspiration her.

Lav selv kalenderen er den perfekte gaveidé

Når julen og årsskiftet står for døren, er lav selv kalenderen et hit under juletræet! 

Saml de bedste billeder af dig og familien og design en flot fotokalender til dine bedsteforældre, tanter og kusiner. De vil med garanti elske at have billeder fra diverse ferier, weekender i sommerhus og fødselsdage hængende på deres væg eller stående derhjemme.

Gør det kreative projekt og din fine lav selv kalender med billeder til en tradition, som børn såvel som voksne og ældre vil se frem til. Inden I ved af det, har I en fin samling af personlige fotokalendere, som minder jer om alle jeres gode oplevelser, og som tydeligt viser, hvor hurtigt børnene er vokset.

Eller hvad med at samle de bedste billeder og sjoveste minder af dig og dine venner fra det forgangne år? Den personlige og praktiske gaveidé vil helt sikkert vække begejstring i din vennegruppe! Tilbage er der blot at ønske dig held og lykke med din flotte lav selv kalender med billeder!

Find flere gode gaveideer her.